Škoda Nørresundby

Byg din Enyaq Coupé Premium og få en særlig fremvisning

Enyaq Coupé Premium særligt veludstyret med en masse lækkert udstyr som fx. Travel assist, fuld LED Matrix forlygter, Adaptiv fartpilot, el-bagklap med virtuel pedal.

Škoda har samlet al information om Enyaq Coupé Premium på deres hjemmeside, hvis du vil læse mere, inden du skal prøvekøre den. Anmelderne kalder Enyaq Coupé en bil med selvtillid og siger bl.a. "Enyaq er en bil, man sagtens kan forstå er blevet rasende populær".

Udforsk Enyaq Coupé Premium

Byg den Enyaq Coupé du drømmer om

Škoda har netop åbnet for muligheden for at konfigurere Enyaq Coupé online. Så nu kan du eksperimentere med farve, tilbehør og udstyr for at bygge bilen præcis, som du drømmer om den. I Škodas CarConfigurator kan du se og sammenligne alle farver, varianter, udstyr og priser. 

Byg din egen Enyaq Coupé

Vil du sidde derhjemme og opleve Enyaq Coupé? 

Så skal du bare se med her, hvor vi Škoda har lavet en effektiv 60 sekunders gennemgang af Enyaq Coupé, som du kan nyde hjemme i sofaen eller hvor det passer dig. 


2de94fde-f299-4b30-9ece-d1c12ccec53a_638133543867901766.jpg

Se videoen

2de94fde-f299-4b30-9ece-d1c12ccec53a_638133541296844125.jpg

Lyst til en prøvetur?

Var det alligevel ikke helt nok for dig at se Enyaq Coupé på video? Det kan være svært at få alle detaljerne med. Så måske er en prøvetur noget for dig.

Enyaq Coupé holder klar spækket med sportsligt udstyr, til at tage en tur på de danske veje med dig bag rettet. Prøveturen er helt uforpligtende, og når du alligevel skal forbi din lokale forhandler for at prøvekøre Enyaq Coupé, kan du jo i samme omgang tage et kig på Danmarks mest solgte elbil – den velkendte Enyaq - til sammenligning.

Bestil prøvetur