ŠKODA Nørresundby

Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra ŠKODA Nørresundby, fra ŠKODA og fra verden omkring os.

Tilbehør til en god sommerferie

Praktisk og smart tilbehør kan gøre kør-selv ferien ekstra behagelig. Vi har et stort udvalg af originalt tilbehør fra ŠKODA.

Inspiration til en ferie i den danske natur

Det danske sommerland har masser at byde på. Blandt andet en række statsskove med fri teltning. Se ŠKODAs guide til en herlig sommerferie i naturen.

Coupé med plads til det hele

Er du til de dynamiske linjer på en moderne 4-dørs coupé, og har du stadig brug for masser af plads, er den nye OCTAVIA lige noget for dig.

Mere om den nye OCTAVIA - reserver den nu

Straks efter sommerferien er vi klar til at præsentere den nye ŠKODA OCTAVIA for dig ved danmarkspremieren. Men du kan allerede se masser af spændende detaljer nu.

Bliv en jagerpilot bag rattet

Du kan udstyre din nye ŠKODA OCTAVIA med head-up-display, så du får vist vigtige informationer uden at fjerne blikket fra vejen.

Gratis Vejhjælp i sommerferien

Det ville være en skam at spilde kostbare feriestunder på bilen, hvis der imod forventning skulle blive udsat for et uheld eller driftstop. ŠKODA Vejhjælp er på pletten for at hjælpe.

5 gode råd til de lange bilture med børn

Mange børnefamilier pakker bilen i disse uger for at tage på ferie i sommerlandet. ŠKODA har samlet en række gode råd til, hvordan du sikrer, at børnene hygger sig undervejs.