ŠKODA Nørresundby

Kampagnetilbud i udbrud

ŠKODA stikker af fra feltet af gode tilbud på nye biler med SCALA, KAMIQ og KAROQ Tour de France. Kampagnemodellerne fås tilmed med et Service- og Reparationsabonnement til en attraktiv pris. 


Verdens hårdeste cykelløb har atter fået gang i hjulene, og når Tour de France kører, er ŠKODA altid med som feltets stærkeste hjælperytter. ŠKODA sponserer det legendariske cykelløb på 17. år – i år med hele 250 biler.

I Danmark fejrer ŠKODA Tour de France med en stor quiz og lækre kampagnemodeller. Hovedpræmien i årets Tour de France-quiz er en familieferie i elbilen ENYAQ iV, mens det er SCALA, KAMIQ og KAROQ, som stiller til start med masser af udstyr og attraktive priser.

SCALA Tour de France

F.eks. har den rummelige hatchback SCALA Tour de France bl.a. dynamisk fartpilot, multifunktionsrat, tågeforlygter med drejelys, bakkamera, 8" Bolero-infotainmentsystem med Apple CarPlay og armlæn foran med 2 x USB-C. Og det er til priser fra 199.995 kr. for en SCALA 1.0 TSI 95 hk Tour de France.

KAMIQ Tour de France

Foretrækker man en urban SUV, er den populære KAMIQ også med på holdet. KAMIQ Tour de France har bl.a. 16” alufælge, dynamisk fartpilot, multifunktionsrat, 8" Bolero-infotainmentsystem med Apple CarPlay, bakkamera og armlæn foran med 2 x USB-C, og den koster fra 214.995 kr. som KAMIQ 1.0 TSI 95 hk Tour de France.

KAROQ Tour de France

Storebror KAROQ Tour de France er topmodellen og har udstyr til en værdi af mere end 40.000 kr. uden merpris. Det drejer sig om Amundsen-infotainment med navigation, bakkamera, el-bagklap, opvarmet multifunktionsrat, midterarmlæn med 230V-udtag og skærmkantsbeskyttelse. Dertil kommer digitalt cockpit, vejskiltegenkendelse, metallak og parkeringsassistent.

KAROQ Tour de France er baseret på den i forvejen veludstyrede KAROQ Style med bl.a. 18” Braga-alufælge, fjernlysassistent, 2-zonet klimaanlæg og KESSY – nøglefri betjening. Priserne starter ved 361.995 kr. for KAROQ 1.5 TSI 150 hk Tour de France.

3 års Service- og Reparationsabonnement

De tre kampagnemodeller kan opleves hos ŠKODA-forhandlere over hele landet under hele Tour de France, hvor det desuden er muligt at tilkøbe et Service- og Reparationsabonnement 3 år/45.000 km til kun 4.999 kr.

Se alle motorvarianter og priser på SCALA, KAMIQ og KAROQ Tour de France på skoda.dk


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk