ŠKODA Nørresundby

Lad os tage os af din ŠKODA

Med ŠKODA Prismatch er du garanteret, at det kun er specialuddannede teknikere, der er i nærkontakt med din bil - uden at det behøver at koste ekstra.

Vi matcher nemlig ethvert skriftligt tilbud på service af din ŠKODA, hvis tilbuddet er givet af et værksted, der ligger højst 40 km fra vores adresse. Vi er klar til at matche prisen på det tilbud, som du har fået fra en uautoriseret forhandler, hvis tilbuddet indeholder det samme arbejde og servicepunkter i henhold til din bils serviceskema og ŠKODAs norm. Og det skal naturligvis være baseret på originale ŠKODA reservedele og anbefalede væsker/olier.

Hvorfor autoriseret service?

En ŠKODA er udstyret med avanceret teknologi, som kræver overblik, viden og skræddersyet værktøj. Et autoriseret service betyder, at du er garanteret, at din ŠKODA bliver serviceret og repareret ud fra fabrikkens forskrifter. Vores teknikere er specialuddannede ŠKODA teknikere, som løbende efteruddannes, så de er godt rustet til de mest komplicerede opgaver. Det betyder ikke kun, at de har et bedre kendskab til alle ŠKODA modeller, men også at de hurtigt kan fejlfinde et muligt problem. Desuden kan et stempel fra et autoriseret ŠKODA værksted have betydning for din bils værdi, når du engang skal sælge den.

Mere om Prismatch

d19ac168-dc38-4ae1-a2ab-b0732ba4189a_637426777520209763.jpg