ŠKODA Nørresundby

Tips til kør-selv-ferien

Hvis du vil på kør-selv-ferie i år, tyder meget på at Danmark, Norge og Tyskland bliver de oplagte rejsemål.

Holder du ferie i Danmark?

På grund af de gældende rejseanbefalinger, forventes mange at holde ferie i Danmark. Der vil sandsynligvis blive trængsel på de mest populære rejsemål her i landet. Derfor anbefaler ŠKODA i deres nye ferieguide Gør Danmark Større, at du lærer nye steder at kende og afprøver ferieformer, som er anderledes end dem, du kender.

Læs guiden

Praktiske råd til kør-selv-ferien

Uanset hvor turen går hen, kan der nemt smutte en detalje eller to i planlægningen af bilturen. Her giver vi en række nyttige ferietips, som hjælper dig godt på vej til en god sommerferie.

En god ferie starter med at have styr på bilen, oppakningen, papirerne, sikkerheden og børnene. Derudover er det en god idé at have styr på de regler, der gælder i de forskellige lande og byer, du passerer i løbet af de kommende uger, hvilke papirer, du skal huske at have med og meget mere. 

ŠKODA har samlet en række nyttige tips og idéer på deres hjemmeside, som vi anbefaler dig at læse igennem når du forbereder familiens biltur. 

Læs artiklen på  ŠKODAs hjemmeside


1731b8c1-01d2-4ae0-995b-c66e07626843_637273099745818671.jpg


Skal du benytte tagboks?

Hvis der skal bruges ekstra plads til ferieturen, er en tagboks løsningen for mange. Der findes en række gode tips og idéer til, hvordan du udnytter pladsen optimalt og pakker tagboksen, så den påvirker bilens køreegenskaber mindst muligt.

FDM har samlet ti gode råd til kør selv-ferierende i en artikel.

Læs artiklen fra FDM

Specielt til campingfolket

Selvom du er rutineret campist, er det en god idé at få genopfrisket de vigtigste råd og vink til en sikker tur ud i ferielandet. SOS International bragte tidligere på året en artikel, som indeholder en række gode råd til dem, der skal have en campingvogn på slæb.

Se artiklen her

ŠKODA Vejhjælp

Hvis du imod forventning skulle blive udsat for et driftstop undervejs, er hjælpen indenfor rækkevidde med ŠKODA Vejhjælp. Det gælder også, når du tager bilen med på ferie i udlandet. ŠKODA Vejhjælp følger med i købet, når du får serviceret din bil hos os.

Mere om ŠKODA Vejhjælp 

Oplev Danmark på to hjul

Vi har 75.000 km veje i Danmark, og størstedelen er landeveje, som bringer jer gennem smuk natur og hyggelige byer. De fleste ture kan I køre bil, men hvad med blive Corona-kiloene kvit og bytte de fire hjul ud med to og tage på cykelferie? 

I ŠKODAs guide til cykelferie finder du masser af gode tips til at få pulsen lidt op og tempoet lidt ned i sommerferien 

Se guiden her

1731b8c1-01d2-4ae0-995b-c66e07626843_637273101792546348.jpg